Vi tillsatte en teknisk testare på 7 dagar

Vi tillsatte en teknisk testare på 7 dagar

Vi tillsatte en teknisk testare på 7 dagar till vår befintliga kund

Fantastiska nyheter, Tech Relations har får fortsatt förtroende hos vår befintliga kund där vi växer med ytterligare en rekommenderad frilansande konsult, denna gång en teknisk testare och testautomatiserare som vi tillsatte på endast 7 dagar.

Vi arbetade proaktivt vilket uppskattades av kunden

”Vi fångade upp behovet redan under en annan konsultintervju hos kunden där behovet lyftes upp och då vi känner många duktiga testare så kunde vi, efter samråd med konsulten, marknadsföra honom till kunden då vi visste att han det var en bra match både personlighetsmässigt och kompetensmässigt, dessutom bor han ganska nära kunden vilket är alltid önskvärt för konsulten säger Diana Itaoui. Kunden ville träffa honom fast inte förfrågan hade skickats ut till några andra konsultbolag, och intervjun gick väldigt bra. Kunden bestämde sig redan dagen efter och konsulten börjar redan på måndag.”

Proaktivitet + Tech Relations = Sant
”Vi föredrar att arbeta proaktivt på Tech Relations, dvs att vi känner kundens team och kultur samt vet vem som passar var och där vi kan proaktivt skicka in profiler som vi tror passar, säger Diana Itaoui . På så sätt underlättar vi både för kunden och konsulten och processen går fortare och är mer tidseffektiv.”

Det är verkligen superkul att vi växer hos denna kund där vi idag har 3 duktiga och rekommenderade IT-konsulter (fullstack utvecklare och IT projektledare och numera även en Teknisk Testare/Testledare) säger Diana Itaoui.

Är du frilansare /anställd konsult och söker nytt konsultuppdrag? Anslut dig
Är du konsultbeställare och söker de bästa konsulterna? Kontakta oss 

 


Kontakta gärna Tech Relations om du är konsult eller har konsultbehov i Stockholm. Vi har +3000 anslutna konsulter och arbetar med 14 olika kunder.