Vi omsatte 22 M SEK 2020

Vi omsatte 22 M SEK 2020

Vi omsatte 22 M SEK 2020

Här kommer en summering av året som gått.

Det känns riktigt kul att Tech Relations har kunnat landa på en omsättning på nästan 22 M SEK under detta ”kris” år 2020 då vi mitt under pandemin fick tänka om och fokusera på helt nya kunder och branscher. (under vårt första verksamhetsår 2019 omsatte vi 11,4 MSEK)

Vi har således ökat vår omsättning med 90% under 2020!

Några av våra fokusområden och framgångar:

Vi har fokuserat på att bli ännu vassare på att uttöka vårt konsultnätverk av frilansande seniora utvecklare, främst inom .net och java, vilket har resulterat i ett flertal lyckade tillsättningar under året.

Vi har även börjat med kompetensmatriser för varje uppdrag så att våra kunder snabbt kan se om kandidaten passar just för uppdraget och fortsatt att endast presentera rekommenderade konsulter, som vi tror passar in i kundens team & kultur

Vi välkomnar även 6 helt nya kunder under 2020 och fortsätter att ha direktkontakt med våra beställare, som vanligtvis är utvecklingschefer/IT-chefer. Vi har även lyckats få ramavtal med en av dem. (Plan international)

Vi fortsätter även att samarbeta med ett 70tal konsultbolag i Stockholm och har utvärderat dem noga under året. Vissa har tillkommit, andra har vi avslutat samarbetet med.

Vi fortsätter slutligen att vara snabba! Inom 7 dagar är alla konsultavtal på plats. (Från att konsultbehovet fångades upp, till att vi skickar in rätt kandidater, konsultintervju bokas och utförs, förhandling & digitala avtal.)

God Jul önskar Diana på Tech Relations

För kontakt: [email protected] 
Tel: 072-5527786

 


Kontakta gärna Tech Relations om du är konsult eller har konsultbehov i Stockholm. Vi har +3000 anslutna konsulter och arbetar med 14 olika kunder.