Om oss

Om oss

Tech Relations är en konsultmäklare i Stockholm som tillsätter konsulter på 3 dagar. Vi arbetar med 15 kunder och har redan tillsatt över 50 konsulter sedan vår start i jan 2019.

Vi omsatte 34 M SEK 2021 och ökade vår omsättning med 55%.

Vi har över 3000 anslutna frilansare och anställda konsulter i vårt nätverk och fokuserar främst på utvecklare i Stockholm.

Diana Itaoui heter grundaren av Tech Relations och är civilekonom med 17 års erfarenhet av försäljning, varav 12 år som konsultsäljare.

Diana har även varit delägare och & försäljningschef på  konsultbolag och brinner för relationer och konsultförsäljning.

Vi tillsätter även andra roller såsom UX/UI designer, krav, testare, Projektledare, mm.

Vi är väldigt kräsna med vilka konsulter vi presenterar och går endast på kontakter eller via Linkedin referenser.

Så att du som kund ska känna dig säker på att du får de bästa konsulterna, som passar just ditt team och kultur, snabbt.

Vi vet hur viktigt förberedelse är inför varje konsultintervju därför coachar vi alltid konsulten inför intervjun samt ger tips och berättar mer om er och er kultur.

 

Transparenta samarbeten

”För mig som gillar transparenta samarbeten har det varit helt rätt att anlita Diana på Tech Relations. I min tidigare roll på Wasa Kredit hjälpte Diana till med en konsultrekrytering av en utvecklare. Diana var mån om att förstå vad vi ville med rekryteringen och matchade därefter profiler som stämde väl med våra önskningar. Närhelst det fanns frågetecken så var hon snabb att räta ut dem och jag kände mig därför trygg som beställare.”

Åsa Fogelin, fd utvecklingschef på Wasa Kredit

Arbetssätt

Att matcha rätt konsult, snabbt - det är vi bäst på! Såhär jobbar vi för att säkerställa att konsult och kund hittar varandra. När konsulten har börjat på uppdraget följer vi alltid upp regelbundet och vi sköter tidrapportering & fakturering.

Proaktiva

Vi arbetar alltid proaktivt mot kund och konsult

Matchar

Vi tittar i vårt nätverk och hittar rätt matchning och personlighet för just detta konsultuppdrag

Säkerställer

Vi säkerställer referenser via Linkedin och våra kontakter innan vi presenterar CVs

Coachar

Vi vet hur viktigt förberedelse är därför lägger vi stor tyngd på att coacha konsulten inför varje intervju

Admin

Vi sköter prisförhandling, avtal och fakturering

Referenser från våra konsulter

Fredrik Öhrn, senior.net utvecklare och Teamlead

Tech Relations är allt du önskar av en konsultmäklare! Diana har en professionell och personlig framtoning med ett stort engagemang i både konsulten och uppdragsgivare. Det visar sig i den goda kontakt hon har med båda parter och hennes förmåga till lyhördhet och genom den skapa affärer där alla parter är vinnare. Mitt samarbete med Diana och Tech Relations är något jag ser långsiktigt på och hon har mina varmaste rekommendationer.

Fredrik är frilansare och hjälper vår kund Plan International sedan 2o20.

Anders Mars, senior .net utvecklare

Som frilanskonsult i jakt på kunduppdrag är det så viktigt att hitta en partner som har ett stort nätverk, på riktigt förstår sina kunders behov och dessutom är engagerad och kunnig i hur min kompentens ser ut. Diana och Tech Relations lyckas kombinera allt det här med att också vara fantastiskt trevliga och proffsiga att samarbeta med. Högsta betyg!

Anders är frilansare och har haft uppdrag hos våra kunder AFA försäkring.

Daniel Urbach, senior .net utvecklare

Diana med Tech Relations är en konsultmäklare jag verkligen är mycket nöjd med – effektiv, tydlig, mänsklig och transparent samt hittar bra och intressanta uppdrag! Rekommenderas starkt!

Daniel är frilansare och hjälper vår kund AFA försäkring sedan 2020.

Kontakta Tech Relations

Besöksadress
Mäster Samuelsgatan 36
C/O EPI Center
111 57 Stockholm

Org nummer: 559189-8464

Grundare och VD
Diana Itaoui

072-5527786

[email protected]

Några av våra kunder