Om oss

Om oss

Tech Relations är en konsultmäklare i Stockholm som tillsätter konsulter på 3 dagar. Vi arbetar med 15 direktkunder och har redan tillsatt över 50 konsulter sedan vår start i jan 2019.

Vi omsatte 11,2 MSEK under första verksamhetsåret. (2019) och 22M SEK 2020.

Vi har över 3000 anslutna frilansare och anställda konsulter i vårt nätverk och fokuserar främst på utvecklare i Stockholm.

Diana Itaoui heter grundaren av Tech Relations och är civilekonom med 17 års erfarenhet av försäljning, varav 12 år som konsultsäljare.

Diana har även varit delägare och & försäljningschef på  konsultbolag och brinner för relationer och konsultförsäljning.

Vårt fokus är främst på att förmedla utvecklare men även andra IT roller.  Både frilansare som anställda konsulter från de bästa konsultbolagen i Stockholm.

Vi är väldigt kräsna med vilka konsulter vi presenterar och går endast på kontakter eller via Linkedin referenser.

Så att du som kund ska känna dig säker på att du får de bästa konsulterna, som passar just ditt team och kultur, snabbt.

Vi vet hur viktigt förberedelse är inför varje konsultintervju därför coachar vi alltid konsulten inför intervjun samt ger tips och berättar mer om er och er kultur.

 

Vi samarbetar med Wasa Kredit

”För mig som gillar transparenta samarbeten har det varit helt rätt att anlita Diana på Tech Relations. I min tidigare roll på Wasa Kredit hjälpte Diana till med en konsultrekrytering av en utvecklare. Diana var mån om att förstå vad vi ville med rekryteringen och matchade därefter profiler som stämde väl med våra önskningar. Närhelst det fanns frågetecken så var hon snabb att räta ut dem och jag kände mig därför trygg som beställare.”

Åsa Fogelin, fd utvecklingschef på Wasa Kredit

Arbetssätt

Att matcha rätt konsult, snabbt - det är vi bäst på! Såhär jobbar vi för att säkerställa att konsult och kund hittar varandra. När konsulten har börjat på uppdraget följer vi alltid upp regelbundet och vi sköter tidrapportering & fakturering.

Proaktiva

Vi arbetar alltid proaktivt mot kund och konsult

Matchar

Vi tittar i vårt nätverk och hittar rätt matchning och personlighet för just detta konsultuppdrag

Säkerställer

Vi säkerställer referenser via Linkedin och våra kontakter innan vi presenterar CVs

Coachar

Vi vet hur viktigt förberedelse är därför lägger vi stor tyngd på att coacha konsulten inför varje intervju

Admin

Vi sköter prisförhandling, avtal och fakturering

Referenser från våra konsulter

Kaveh Hadjari, frilansare & Fullstack .net utvecklare

Diana är en fröjd att göra affärer med.

Diana matchade snabbt min kompetens mot kundens behov. Resultatet blev ett lyckad och effektivt intervju som ledde till en bra affär för alla parter. Jag rekommenderar starkt Tech Relations.”

Kaveh sitter på ett spännande uppdrag via Tech Relations sedan hösten 2019.

Anton Nettervall, frilansare & fullstack utvecklare 

Jag fick mitt drömuppdrag!

I min jakt på en mäklare som jag kunde arbeta med långsiktigt hittade jag tillslut Diana! Hon har ett underbart driv och lyckades på första försöket matcha mig med mitt drömuppdrag på en startup trots att det var mitt i sommaren. Kan inte annat än rekommendera henne och Tech Relations!

Anton sitter på ett spännande uppdrag via Tech Relations sedan hösten 2019.

Stefan Lindberg, Frilansare & Lead Developer

Jag kan starkt rekommendera Diana och Tech Relations

Vi började vårt samarbete 2019 då en av hennes kunder hade behov av en Lead Developer .net för ett spännande AI-projekt. Processen från kontakt till att jag fick konsultuppdraget gick väldigt smidigt, dessutom sköter Tech Relations även tidrapportering och fakturering.

Stefan satt på ett spännande uppdrag via Tech Relations under hela 2019.

Kontakta Tech Relations

Besöksadress
Tech Relations AB
Västeråsgatan 3a
113 43 Stockholm

Org nummer: 559189-8464

Grundare och VD
Diana Itaoui

072-5527786

[email protected]

Några av våra kunder