Om oss

Om oss

Tech Relations är en erfaren konsultmäklare i Stockholm som tillsätter rekommenderade konsulter på 3 dagar. Vi arbetar med 15 direktkunder och har redan tillsatt över 65 konsulter sedan vår start i jan 2019.

Vi omsatte 34 M SEK 2021, 46 M SEK 2022 samt 34 M SEK 2023.

Vi har över 3500 anslutna frilansare och anställda IT-konsulter i vårt nätverk och fokuserar främst på att tillsätta seniora IT-konsulter i Stockholm.

Diana Itaoui heter jag som grundade Tech Relations. Jag är civilekonom och jag har 12 års erfarenhet som konsultsäljare av IT-konsulter i Stockholm.

Jag har även varit delägare och & försäljningschef på två olika konsultbolag och jag brinner för relationer och konsultförsäljning. Många konsulter jag tillsätter är tidigare kollegor till mig eller som jag har fått rekommenderade av andra konsulter.

Vi tillsätter endast rekommenderade IT-konsulter, främst seniora utvecklare men även Projektledare, Scrum Master, Produktägare, UX-design, krav och test.

Vi är väldigt kräsna med vilka konsulter vi presenterar och går endast på kontakter eller via Linkedin referenser.

Så att du som kund ska känna dig säker på att du får de bästa konsulterna, som passar just ditt team och kultur, snabbt.

Vi vet hur viktigt förberedelse är inför varje konsultintervju därför coachar vi alltid konsulten inför intervjun samt ger tips och berättar mer om er och er kultur.

 

Transparenta samarbeten

”För mig som gillar transparenta samarbeten har det varit helt rätt att anlita Diana på Tech Relations. I min tidigare roll på Wasa Kredit hjälpte Diana till med en konsultrekrytering av en utvecklare. Diana var mån om att förstå vad vi ville med rekryteringen och matchade därefter profiler som stämde väl med våra önskningar. Närhelst det fanns frågetecken så var hon snabb att räta ut dem och jag kände mig därför trygg som beställare.”

Åsa Fogelin, fd utvecklingschef på Wasa Kredit

Arbetssätt

Att matcha rätt konsult, snabbt - det är vi bäst på! Såhär jobbar vi för att säkerställa att konsult och kund hittar varandra. När konsulten har börjat på uppdraget följer vi alltid upp regelbundet och vi sköter tidrapportering & fakturering.

Proaktiva

Vi arbetar alltid proaktivt mot kund och konsult

Matchar

Vi tittar i vårt nätverk och hittar rätt matchning och personlighet för just detta konsultuppdrag

Säkerställer

Vi säkerställer referenser via Linkedin och våra kontakter innan vi presenterar CVs

Coachar

Vi vet hur viktigt förberedelse är därför lägger vi stor tyngd på att coacha konsulten inför varje intervju

Admin

Vi sköter prisförhandling, avtal och fakturering

Referenser från våra konsulter

Fredrik Öhrn, senior.net utvecklare och frilansare

Tech Relations är allt du önskar av en konsultmäklare! Diana har en professionell och personlig framtoning med ett stort engagemang i både konsulten och uppdragsgivare. Det visar sig i den goda kontakt hon har med båda parter och hennes förmåga till lyhördhet och genom den skapa affärer där alla parter är vinnare. Mitt samarbete med Diana och Tech Relations är något jag ser långsiktigt på och hon har mina varmaste rekommendationer.

Fredrik hjälper vår kund Plan International sedan 2o20.

Anders Mars, senior .net utvecklare & frilansare

Som frilanskonsult i jakt på kunduppdrag är det så viktigt att hitta en partner som har ett stort nätverk, på riktigt förstår sina kunders behov och dessutom är engagerad och kunnig i hur min kompentens ser ut. Diana och Tech Relations lyckas kombinera allt det här med att också vara fantastiskt trevliga och proffsiga att samarbeta med. Högsta betyg!

Anders haft uppdrag hos våra kunder AFA försäkring.

Daniel Urbach, senior .net utvecklare & frilansare

Diana med Tech Relations är en konsultmäklare jag verkligen är mycket nöjd med – effektiv, tydlig, mänsklig och transparent samt hittar bra och intressanta uppdrag! Rekommenderas starkt!

Daniel hjälper vår kund AFA försäkring sedan 2020.

Kontakta Tech Relations

Besöksadress
Malmskillnadsgatan 44a
C/O EPI Center
111 57 Stockholm

Org nummer: 559189-8464

Grundare och VD
Diana Itaoui

072-5527786

[email protected]

Några av våra kunder