Plan International är en nöjd kund

Plan International är en nöjd kund

Plan International är en nöjd kund

Vi är stolta över att vara ramavtalsleverantörer av IT-konsulttjänster till Plan International, säger Diana Itaoui, VD på Tech Relations.

Plan International Sverige är en internationell barnrättsorganisation. Plan International Sverige är en del av den globala barnrättsorganisationen Plan International, som är en av världens största och äldsta barnrättsorganisationer. Plan International arbetar för att stärka barns rättigheter och flickors lika villkor.

Så här säger vår beställare, Jeanette Nyman, tidigare IT-chef på Plan international om att samarbeta med Tech Relations:

”För oss på Plan International är det viktigt med rätt kompetens i rätt tid. Vi behöver samarbeten där det finns en förståelse för oss och vår verksamhet och man behöver helhjärtat stötta oss i vårt engagemang för barn och inte minst flickor ute i världen. Vi känner fullt ut att Tech Relations förstår sig på oss som kund och att vi fått professionell hjälp, inte minst med snabba och korrekta leveranser av konsulter med olika kompetenser. Jag kan varmt rekommendera Tech Relations och känner mig trygg i framtida leveranser. ”


Tech Relations hjälper Plan International med flera IT-konsulter,
bla en Tech Lead /senior .net utvecklare och en Teststrateg som ska lyfta dem i test-arbetet.

För mer information kontakta [email protected]

Bli månadsgivare på Plan International >>

 


Kontakta gärna Tech Relations om du är konsult eller har konsultbehov i Stockholm. Vi har +3000 anslutna konsulter och arbetar med 14 olika kunder.