Vad säger våra konsulter om oss?

Vad säger våra konsulter om oss?

Vad säger våra konsulter om oss?

Vi är väldigt måna om att vara det primära valet får Stochholms frilansare och främst utvecklare.Därför har vi frågat några av våra tillsatta frilansare vad de tycker om oss och hur samarbetet har gått med  Tech Relations.

Så här säger Kaveh Hadjari, fullstack utvecklare om Tech Relations:

”Diana är en fröjd att göra affärer med. Hon matchade snabbt min kompetens mot kundens behov. Resultatet blev ett lyckad och effektivt intervju som ledde till en bra affär för alla parter. Jag rekommenderar starkt Tech Relations.”
Kaveh Hadjari, Frilansare & Senior utvecklare (.net) ägare av Devnice AB

Bakgrund:
Vi började vårt samarbete med Kaveh under 2019 då vår kund Wasa Kredit sökte efter en expert roll som fullstack utvecklare. Beställaren, som jag tidigare har träffat, hade letat länge och sedan dök jag upp och kunde hjälpa dem inom 2 veckor.  Det tog 2 veckor från kontakt till att Kaveh skrev på ett konsultuppdrag på 1 år. Kaveh arbetar fortfarande i ehandelsteamet och är en mycket uppskattad och viktig teammedlem.

Vill du veta mer?
Kontakta Diana Itaoui,VD Tech Relations
[email protected] , Tel: 072-5527786


Kontakta gärna Tech Relations om du är konsult eller har konsultbehov i Stockholm. Vi har +3000 anslutna konsulter och arbetar med 14 olika kunder.