Så här säger våra utvecklare om oss

Så här säger våra utvecklare om oss

Så här säger våra utvecklare om oss

Daniel Urbach, senior .net utvecklare & frilansare:

” Diana med Tech Relations är en konsultmäklare jag verkligen är mycket nöjd med – effektiv, tydlig, mänsklig och transparent samt hittar bra och intressanta uppdrag! Rekommenderas starkt!

Anders Mars, senior .net utvecklare & frilansare:

” Som frilanskonsult i jakt på kunduppdrag är det så viktigt att hitta en partner som har ett stort nätverk, på riktigt förstår sina kunders behov och dessutom är engagerad och kunnig i hur min kompentens ser ut. Diana och Tech Relations lyckas kombinera allt det här med att också vara fantastiskt trevliga och proffsiga att samarbeta med. Högsta betyg! ”

Fredrik Öhrn, Team Lead/ .net utvecklare samt frilansare:

”Tech Relations är allt du önskar av en konsultmäklare! Diana har en professionell och personlig framtoning med ett stort engagemang i både konsulten och uppdragsgivare. Det visar sig i den goda kontakt hon har med båda parter och hennes förmåga till lyhördhet och genom den skapa affärer där alla parter är vinnare. Mitt samarbete med Diana och Tech Relations är något jag ser långsiktigt på och hon har mina varmaste rekommendationer.”


Kontakta gärna Tech Relations om du är konsult eller har konsultbehov i Stockholm. Vi har +3000 anslutna konsulter och arbetar med 14 olika kunder.