Tech Relations omsätter 46M SEK 2022

Tech Relations omsätter 46M SEK 2022

Tech Relations omsätter 46M SEK 2022
 
Så var 2022 slut
Året börjar gå mot sitt slut och jag önskar mitt nätverk en GOD JUL! Jag tänkte ge en kort sammanfattning av året som gått.

Vi omsätter 46 M SEK 2022
Det känns superkul att vi kommer omsätta ca 46 M SEK 2022, något jag är mycket stolt över. Vi omsatte 34M SEK 2021 och växer stadigt, ökade omsättningen med 26% under 2022. Vi arbetar med många olika kunder inom ehandel, retail, djurvård, app, försäkring, mat, startup och media. Vi har över +3500 anslutna seniora IT-konsulter i Stockholm.

Fortsatt fokus på seniora utvecklare
Vi har fortsatt fokusera på att tillsätta seniora konsulter, främst utvecklare, både frilansare och från våra anslutna konsultbolag. Vi tillsätter främst React, .net och java utvecklare. Vi har även tillsatt apputvecklare, Scrum Masters, agila coacher, Produktägare, Testspecialister och UX-designers.

Snabbhet är vår styrka
Förutom att jag är relevant så är jag otroligt snabb. Det ska vara enkelt att jobba med Tech Relations vare sig du är konsult eller konsultbeställare. Oftast tar det endast 3 dagar för en tillsättning vilket jag vet är mycket uppskattat.

 

Hör gärna av dig för mer information
Mail: [email protected]


Kontakta gärna Tech Relations om du är konsult eller har konsultbehov i Stockholm. Vi har +3000 anslutna konsulter och arbetar med 14 olika kunder.