Var 3:e konsultintervju leder till konsultuppdrag

Var 3:e konsultintervju leder till konsultuppdrag

Var 3:e konsultintervju leder till konsultuppdrag

Vi har analyserat antalet konsultintervjuer på Tech Relations sedan vi drog igång i januari 2019 och kunde snabbt konstatera att var tredje konsultintervju som vi bokar in leder till en lyckad konsulttillsättning.

Vi kan det här med personligheter

Anledningen till att siffran är så pass låg är för att vi har en gedigen erfarenhet av konsultbranschen, stort relevant konsultnätverk som växer för varje dag, och att vi kan det här med personligheter, dvs vem som passar var. Det handlar sällan om teknik, även om även om dessa checkar alla boxar så är det ändå i slutändan människor vi förmedlar som ska vilja, och passa in i en ny organisation.

14 konsulter hos 11 kunder

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Vi analyserade hur många av våra intervjuer som ledde till konsulttillsättning sedan vi drog igång Tech Relations i januari och konstaterade att 1/3 intervjuer blir en match! ❤️??? så kul och vi ska givetvis jobba hårdare så att siffran blir ännu lägre. #tech #it #konsult #techrelations #sökeruppdrag #java #.net #kravanalytiker #epi #fullstack #frilansare #gig #konsultbolag

Ett inlägg delat av Techrelations (@techrelations)

Idag har vi förmedlat 14 IT-konsulter till båda gamla och nya dialoger hos spännande kunder inom app, startup, fintech, sport, retail, skönhet, skogsbranschen samt ledande kökstillverkare. Vi är stolta över vår resa hittills och arbetar aktivt med att fortsätta hjälpa våra befintliga och nya kunder med de bästa konsulterna som i sin tur hjälper kunderna att växa sin digitala affär och närvaro.


Kontakta gärna Tech Relations om du är konsult eller har konsultbehov i Stockholm. Vi har +3000 anslutna konsulter och arbetar med 14 olika kunder.