Wasa Kredit väljer Tech Relations som konsultmäklare

Wasa Kredit väljer Tech Relations som konsultmäklare

Wasa Kredit väljer Tech Relations som konsultmäklare

Från och med idag så kommer vi att lyfta flera av våra härliga konsultbeställare där de berättar om samarbetet med oss på TechRelations. Först ut är Åsa Fogelin, tidigare utvecklingschef på Wasa Kredit.

Så här säger Åsa om oss:

”För mig som gillar transparenta samarbeten har det varit helt rätt att anlita Diana på Tech Relations. I min tidigare roll på Wasa Kredit hjälpte Diana till med en konsultrekrytering av en utvecklare. Diana var mån om att förstå vad vi ville med rekryteringen och matchade därefter profiler som stämde väl med våra önskningar. Närhelst det fanns frågetecken så var hon snabb att räta ut dem och jag kände mig därför trygg som beställare.” berättar Åsa Fogelin.

Bakgrund:

Åsa och jag träffades redan för 5-6 år sedan och jag hjälpte henne redan då med att tillsätta en senior utvecklare då jag arbetade som konsultsäljare på Claremont. Flera år senare tog jag åter igen kontakt med Åsa och då var det en bra tajming. De hade då letat i över två veckor på rätt kandidater men inte lyckats. Jag kom in i bilden och lyckades tillsätta Kaveh Hadjari, fullstackutvecklare inom 2 veckor.

Nyfiken på Tech Relations? https://lnkd.in/eBEPM39


Kontakta gärna Tech Relations om du är konsult eller har konsultbehov i Stockholm. Vi har +3000 anslutna konsulter och arbetar med 14 olika kunder.